keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pientä ja pörröistä

Me treffattiin tänään pienen pientä Nalaa, joka on neljän kuukauden ikäinen. Rommi oli heti valmis leikkiin, mutta Nalaa pelotti, kun Rommi oli "vähän" isompi kuin se. Rommi ei oikein ymmärtänyt miksei se tahtonut leikkiä. Niimpä lähettiin vähän kävelylle yhdessä. Olikin aivan mahtava päivä kävelylle ja tulikin köpöteltyä viitisen kilometriä yhteensä. Nalakin uskalsi käydä välillä tekemässä pientä tuttavuutta. Nähtiin myös muutama koirakko, joista yksi omistaja luuli Nalan olevan Rommin pentu :D Onhan niissä samaa näköä ja pörröisyyttä löytyy, mutta eihän tuo pikkumies nyt mikään isukki sentään ole. Halutaan ehdottomasti nähdä Nala toistekin, kunhan se vähän kasvaisi, että nuo pääsisivät oikeasti leikkimäänkin yhdessä. Muutaman tunnin yhdessäolon jälkeen tultiin kotiin lepäilemään ja ai että kun uni maistui kummallekin.
Huomenna tuleekin Dico kylään aamusta ja voin luvata, että pojat varmaan sekoo sukkiinsa :D Yritän muistaa ottaa videokuvaa jälleennäkemisen riemusta ja tietysti kuviakin. Whiii eka koirakaveri, joka tulee kylään tähän meidän uudelle kämpälle.

ps. Tilasin Peten koiratarvikkeesta pari päivää sitten paketin ja nyt jänskätään tuleeko se huomenna vai perjantaina. Siinä onkin Rommille synttärilahjaa (synttärit 3.12) sekä "osaomistus"kissalleni ja äidin kissalle joululahjoja. Niistä lisää sitten loppuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti