tiistai 8. lokakuuta 2013

KennelyskäPäästiin taas eilen vierailemaan Reviirissä. Lauantai-iltana alkoi kauhea kakominen ja kuulosti siltä, että toinen tukehtuu. Pelkkää ilmaa köhi pieni pihalle. Lauantaiyönä ei paljoo saanut kukaan nukuttua, kun väh. puolen tunnin välein tuli yskäkohtaus. Annoin Rommin nukkua viekussa, että sillä olisi vähän turvallisempi olo, kun oli itsekin tosi ihmeissään tilanteesta.

Sunnuntaina aluksi ruoka ei maittanut ja köhimisen seurauksena alkoi tulemaan myös limaa. Soitettiin päivystykseen ja siellä neuvottiin menemään seuraavana päivänä eläinlääkärille paitsi jos olo huononee niin soittoa uudestaan päivystykseen. Sunnuntai-ilta olikin jo vähän helpompi, vaikka edelleen oltiin tosi huolissamme. Pyörittiin ympäri nettiä ja etsittiin vastauksia oireisiin. Kennelyskää tai nenäpunkkia veikkailtiin molemmat miehen kanssa.

Eilen päästiin sitten aamusta lääkäriin ja kennelyskää se lääkärikin veikkaili. Saatiin Rommille kipu- ja yskänlääkettä. Neuvoksi annettiin lepo, lyhyet lenkit ja muiden koirien välttely. Mietittiin miten ihmeessä saadaan annettua kipulääke, mutta sehän meni erittäin helposti. Rommi jopa tykkäsi lääkkeen mausta ja olisi halunnut vielä lisääkin, hassu koira :D

Tänään vointi on ollut parempi. Edelleen Rommi on tavallista väsyneempi. Ei enää yski juurikaan paitsi innostuessaan ja pihalla kun vetää. Rommi on ihan ihmeissään, kun ei pääse moikkaaman koiria, varsinkin kun melkein kaikki tutut koirat on tulleet vastaan. Ei mahda mitään, ei todellakaan haluta tartuttaa muita.

Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa.

ps. Tulipas todella tylsä postaus, kun ei ole kuvia Rommista.. Ollaan muuttohommissa ja pakkasin kameran johdon jonnekin hyvää piilopaikkaan. Kuvia tulee kyllä myöhemmin.

(postauksen kuva täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti