torstai 18. heinäkuuta 2013

Rompulle kaikkea kivaa

Ollaan oltu nyt avomiehen kanssa flunssassa ja Rommi onkin toiminut hyvänä hoitajana. Se katsoo perääni todella paljon, tulee ihan kiinni kun lepäilen sängyssä ja vaan on siinä. Oma hoitsukoira! Halusin sitten vähän hemmotella myös mun pientä pojua ja niimpä käytiin ostamassa Rommille tänään vähän kaikkea kivaa.Olen pyörinyt netin ihmeellisessä maailmassa ja tutkinut kaikenlaisia nappuloita ja ajateltiin nyt testata jotain uutta. Rommi söi kasvattajalla ja vähän aikaa meilläkin Golden Eaglea, sitten vaihdettiin Royal Caniniin ja tänään ostettiin testaukseen Brit Caren Puppya. Nyt pikkuhiljaa vanhaan nappulaan sekotellen testaillaan maistuuko Brit ja tuleeko siitä jotain oireita. Iltaruuan kanssa kelpasi ainakin tosi hyvin.

Ostettiin myös vihdoin ja viimein juomapullo Rommille. Meillä on yleensä normaali vesipullo + kulho mukana autossa, mutta tuo uusi on paljon kätevämpi. Mukaan lähti myös  possun kierretikku ja pari korvaa (naudan ja jäniksen). Korvista Rommi tykkääkin kovasti, kunhan ne eivät ole niitä tummia savustettuja(?) vaan ihan normaaleja. Niistä tummista Rommille tulee huono olo. Mustissa ja Mirrissä on nyt paljon tarjouksia, joten matkaan lähti myös pari lelua 2 yhden hinnalla. Punainen lelu kyllä hajosi alle tunnissa, mutta minkäs teet. Harmaa on ihan uusi suosikki ja sitä toi riiviö tykkää repiä ihan innoissaan.

Eikä tässä vielä kaikki...Rommi sai eilen äidiltäni ihanan pehmeän peiton, Rommi tykkää myllätä kaikkia vilttejä ja peittoja, joten nyt se sai oman sellaisen. Kuvassa arvon herra tutustuu peittoonsa. Kyllä nyt taas on kivaa, kun on kaikkea uutta.2 kommenttia:

 1. Ooh noi ultraäänilelut minkä nimeä en nyt muista XD<3 Ostin Lotalle tommosen pallokalan viime vuonna niin sehän meni heti rikki - tottakai.

  Lotan on AINA pakko alkaa tappaan pehmoleluja ja repiin kaikki silmät ja sisukset pois. HUOH :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samahan meillä meni heti rikki :( Onneks meillä on tuo ekassa kuvassa oleva "äänetön" lelu viel ehjä. Se on mun mielestä ihan paras :D Rommikin aina repii kaikki lelut ihan rikspoks. En ymmärrä miten ne voi kestää jollain jolla on paljon enemmän puruvoimaa, jos tommonen pikkunenkin saa ne ihan rikki.

   Poista