lauantai 13. heinäkuuta 2013

Koiratapaamisia

Tällä viikolla onkin ollut vähän enemmän toimintaa Rommillekin. Maanantaina käytiin meidän lempikoirapuistossa eli Hakametsässä. Puistossa oli aivan ihana 3,5kk pentu, jonka rotua en nyt tietenkään enää muista. Mutta se oli superihana ja alkoi heti leikkimään Rommin kanssa. Välillä alkoi kiukuttelemaan, kun Rommi oli liian nopea :D Myöhemmin puistoon tuli myös pari kaveria koirineen. Lion kyllä jaksoi aina välillä juoksennella meijän pirpanan kanssa, mutta Luna tuttuun tapaansa esitti vaikeasti tavoiteltavaa ja torjui Rommin lähestymisyritykset. Huoh, naiset. Luna tykkää kylläkin enemmän ihmisten seurasta kuin energisistä pennuista.

     Luna varmaan just miljoonannen kerran ärähtänyt Rommille.


    Lion, Rommi ja pikkupentu. Toisia kiinnostaa kuopat ja yksi haaveilee jostain ihan muusta.


Torstaina mentiin Näyttämöpuistoon tapaamaan uutta koiratuttavuutta ja sen omistajaa. Susu on 16vk. punainen irlanninsetteri, joka on vähän liian villi Rommin makuun. Romppu vähän pelkäsi toisen leikki-intoa ja haukkumista, mutta hakeutui Susun seuraan kuitenkin heti, kun toinen vähän rauhottui. Pennut pääsi kuluttamaan oikein kunnolla energiaansa, tehtiin vielä pieni lenkkikin yhdessä puistoilun jälkeen. Vedettiin sitten iloisesti muutaman tunnin päikkärit, kun päästiin kotio. Rommi on ihan parasta päikkyseuraa! Kuvista ei tullut hyviä, kun eihän nuo malttaneet olla paikallaan, mutta laitetaan nyt silti pari.


    KARKUUN! SEHÄN SYÖ MUT!


    Jano yllätti kerran jos toisenkin...


     Rommi haaveilee taas vaihteeksi.


    Ollaan sittenkin kavereita jookos?

Jos kaikki menee putkeen, mennään Pirkkalaan sunnuntaina moikkaamassa shelttikamuja ja pääsee haukut juoksemaan vapaana pellolla/metsässä. Siitä kerron myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Se oli joku lapin ajo/porokoira ;-)

    VastaaPoista
  2. Muistelin kanssa semmoista, mutta se ei mun mielestä näyttänyt yhtään siltä :D

    VastaaPoista