maanantai 8. heinäkuuta 2013

Arki

Heipähei pitkästä aikaa.
Ei ole ollut mitään ihmeellistä, joten ei ole tullut kirjoiteltua. Meillä omistajilla on nyt kaikkea tekemistä asuntoasioissa ja muissa, joten Rommin arjessa ei ole tapahtunut oikeastaan mitään poikkeavaa. 



Ollaan harjoiteltu jonkinverran yksinoloa ja se sujuu jo tosi mallikkaasti. Rommi ei edes tule ovelle asti, kun tajuaa ettei sitä oteta mukaan. Yleensä se menee sänkyyn jo valmiiksi pötköttelemään, kun ollaan lähdössä. Minkäänlaista itkua tai ulvontaa ei kuulu, kun lähdetään ja yhtä hiljaista on silloinkin, kun palataan kotiin. Silmät ristissä se tulee ovelle vastaan, joten luultavasti vaan nukkuu koko meidän poissaolon ajan. Mahtavaa!



Otettiin yhtenä päivänä portti olohuoneen ovelta pois. Ennen rajattiin asunto niin ettei Romppu päässyt olohuoneeseen yöllä tai ollessaan yksin. Mitään tuhoa ei ole tehnyt, vaikka portti onkin poissa. Ei tuo kakru vaan voi olla noin helppo?! :D Rommihan on vaan innoissaan, kun pääsee nukkumaan olohuoneeseenkin tai hakemaan leluja sieltä. Leluja se kiikuttelee muutenkin vähän väliä ja sitten se odottaa, että lelu heitetään ja se pääsee hakemaan.



Eräänä iltana käytiin vähän pidemmällä lenkille ja tietysti kesken lenkin taivas repesi täysin. Oltiin ihan litimärkiä Rommin kanssa. Ulkona poju katsoi siihen malliin, että et ole tosissasi. Alla kuva kuinka kuiva keli oli.



 Rommin mielestä meidän paras hankinta herkkujen ja lelujen lisäksi on sohva, joka on parvekkeella. Jätkä menee sinne välillä nukkumaan ja aurinkoisina päivinä menee sinne kuumalle sohvalle ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kesästä.


Tää viikko tulee olemaan mielenkiintoisempi myös Rommin kannalta. Muutama koiratapaaminen tiedossa. Yritän muistaa ottaa kameran niihin mukaan niin pääsen päivittelemään tännekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti