maanantai 15. heinäkuuta 2013

Poukkoilua Pirkkalassa

Käytiin eilen moikkaamassa meille jo ennestään tuttuja shelttikaveruksia Bacoa ja Bonoa. Rommi muisti heti, että Bacon kanssa pääsee leikkimään kunnolla ja halusikin leikkimään jo silloinkin kun olivat vielä hihnassa. Siirryttiin rauhallisemmalle alueelle ja päästettiin jätkät vapaaksi. Pikkuset vetivät kovaa rallia ja Bono lähinnä katseli kakaroiden touhua.


Käytiin eräällä tyhjällä rannalla ja Bono ja Baco menivätkin heti kastautumaan. Rommille tuo uiminen on vielä ihan vieras ajatus ja se katseli rannalta. Näki selvästi kuinka se olisi halunnut mennä mukaan, mutta ei uskaltanut. Pikkupojat seikkailivat, mutta nätisti juoksivat myös takaisin kun huudeltiin. Kerrankin Rommi sai juosta oikein kunnolla, kun mukana oli yhtä nopea kaveri.


Kävästiin vielä yhdellä pellolla, jossa piti ottaa järkeviä yhteiskuvia. Eihän siitä tullut yhtään mitään. Pikkuset juoksi innokkaana ympäriinä ja kun vihdoin ja viimein saatiin ne rauhoittumaan ja istumaan niin Baco halusi vähän erilaisemmat yhteiskuvat ja alkoi kierimään maassa :D Jätkät alkoivat vähän väsymään, pilviä alkoi kertymään ja löydettiin Bonolta punkki korvasta, joten tehtiin äkkilähtö.Rommi selvästi nautti olostaan ja olikin riehumisen jälkeen tuttuun tapaansa ihan poikki. Väsähti jo autossa. Kotona tehtiin vielä punkkitarkastus eikä jätkältä löytynyt onneksi yhtään punkkia. (Seresto-pannan kanssa Rommilla ei ole ollut yhtään punkkia!).

Tältä näytti kaveri päästyään kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti