keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Reissussa

Oltiin koko perheen voimin reissussa 24.-30.5. Meillä on tapana kesällä reissata asuntovaunulla ja nyt myös Rommi pääsi tutustumaan karavaanarin elämään. Tällä kertaa kirsu näytti Heinolan suuntaan. Sinne siis suunnattiin ekana. Heinola Camping Heinäsaari oli meille kummallekin uusi tuttavuus. Paikka ei ollut kovin iso, mutta aika täynnä. Me otettiin ihan järven vierestä paikka ja yövyttiin siellä kaksi yötä. Oli ihan katteltavat näköalat.Eräänä päivänä kierrettiin pitkä lenkki ympäri Heinolaa Rommin kanssa. Ite tykkään koko paikasta kovasti ja Rommi erityisesti tykkäsi keskustassa olleesta puistosta. Käytiin torilla ostamassa mansikoita ja herneitä. Rommi oli vähän ihmeissään ihmismäärästä, mutta sai kovasti kehuja muilta ihmisiltä. Se pääsi myös maistelemaan vähän herneitä ja taisi tykätä kun olisi halunnut lisää. Heinäsaaressa Romppu kasteli myös ensimmäisen kerran tassujaan järvessä ja ihan omatoimisesti vieläpä. Siitä ei valitettavasti ole kuvaa...


Rommi osasi olla vaunussa tosi nätisti. Enimmäkseen se makoili sängyllä tai seurasi ikkunasta ulkona olevia ihmisiä. Niille piti muutaman kerran haukahtaakin, etteivät tule liian lähelle meidän aluetta, heh. Erityisesti Romppu viihtyi pöydän alla, kun siellä on pieni ilmastointiluukku. 


Sunnuntaina päätettiin vaihtaa paikkaa ja suunnattiin Lappeenrantaan. Huhtiniemi Camping oli meijän paikka ja saatiinkin aluksi olla ihan keskenämme siellä. Siellä oli siis todella hiljasta, mutta meillehän se sopi. Uskallettiin pitää tämän takia Rommia välillä vapaanakin. Saatiin siis samalla harjoiteltua palloleikkejä ja luoksetuloa. Yllättävänkin hyvin sujui molemmat.


Eräänä iltana suunniteltiin uimista, mutta kun käytiin testaamassa vettä, todettiin sen olevan jäätävää. Uiminen jäi väliin, mutta vähän kahlailin siellä, kun yritin saada Rommia veteen. Mahakarvat kastuivat, mutta uimaan ei pikkuinen innostunut. Taisi olla liian kylmää Rompunkin mielestä. Vesilelu oli kyllä menestys ja sitä oli niin kiva repiä, että se pääsi heti lelutaivaaseen. 


Märkänä olikin sitten ihan paras idea pyöriä vähän hiekassa. Joten vesiletkun luokse. Rommi innostuikin vesiletkusta niin, että halusi kokoajan leikkiä, hyökätä sen kimppuun ja juoda siitä. Meillä oli hauskaa :D 


Käytiin myös Imatralla moikkaamassa yhtä nettituttuani ja hänen ihanaa koiraansa Rusinaa. Ajateltiin, että team RommiRusina tulisi hyvin juttuun ja saataisiin hyvät leikit aikaan. Mutta Rommi ei jostain syystä tykännyt yhtään Rusinasta. Pientä pelotti, kun toinen oli liian innokas tutustumaan. Koskaan aiemmin Rommi ei ole näyttänyt hampaitaan ja murissut muille. Harmitti kyllä, mutta minkäs teet. Itse tykkäsin kyllä Rusinasta. Aivan ihastuttava, rohkea, isokorvainen tyttö. Yhden edes suhteellisen järkevän kuvan kaksikosta onnistuin nappaamaan. 


Semmoinen reissu takana. Matkat sujuivat hyvin. Rommi oli todella kiltisti autossa eikä hermostunut pitkästä matkasta. Ei oksentanut kertaakaan. Jee! Seuraavaksi suunnataankin sitten loppukuusta Kalajoelle, joten lisää reissumatskua tulossa :) 

1 kommentti:

  1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
    http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

    ♥: Rähinäryhmä

    VastaaPoista