lauantai 15. kesäkuuta 2013

Herkkuja

Rommi rakastaa herkkuja. Kaikki käy eikä herkuille sanota ikinä ei. Meillä on kaapissa Rommille oma laatikko, josta löytyy sen kaikki herkut ja puruluut jne. Kuvailin vähän mitä kaikkea sieltä löytyykään. Pitäisikin käydä taas kaupoilla ostamassa korvia ja krokotiileja.


 Eniten meillä on käytössä ylläolevat koirankeksit, joita saa monestakin paikasta. Näiden avulla harjoitellaan perusjuttuja ja näitä on usein mukana myös lenkeilläkin.


Kiitos-namit on olleet myöskin kovassa huudossa meillä. Varsinkin nuo alemmat sydämenmuotoiset. Aktivointipallo saa kyytiä, kun sydämet on matkassa. 

Sininen paketti on uusi tuttavuus Lidlistä ja kyseessä on muistaakseni maitonapit. Vieressä varmastinkin monien tuntema Dentastix, joka menestys meillä vähän vaihtelee. Aluksi kelpasi todella hyvin, sitten niille alettiin vain haukkumaan ja nyt vähän nirsoillaan. Viimeisenä Natural Bites "makkarat". Ne kelpaa hyvin ja niitäkin pitäisi hakea lisää.


Lisäksi löytyy kaikenlaista pureskeltavaa. Korvat on hyviä, varsinkin lampaankorvat. Kuvassa oleva porsaankorva ei kyllä ihan niin kelvannut. Lisäksi löytyy kaikenlaisia liha- ja kasvistikkuja ja muuta tuommoista peruspuruluuta.

Mitä herkkuja teidän koiranne syö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti