maanantai 20. toukokuuta 2013

Viime lauantai

Pakko tulla tänne pikaisesti hehkuttamaan viime lauantaisesta!
Oltiin koko perheen voimin ekaa kertaa ravintolapäivään tutustumassa ja suunnattiin Nokialle. Ravintola sijaitsi erään omakotitalon pihassa ja sinne sai ottaa myös karvaturreja. Romppuhan lähti mukaan ihan kokeilumielessä.


                                                  (Rommi ja isäntä on ku kaks marjaa)

Rommi on todella valikoiva sen suhteen kenestä ihmisestä se tykkää. Kaikki koirat on kavereita, mutta ihmisiä vierastaa aika paljon. Saattaa käydä haistelemassa, mutta ei anna koskettaa, jos on tuntematon ihminen kyseessä. Se myös pelkää lapsia muutaman huonon lapsikokemuksen takia. Lauantaina tapahtui kuitenkin jotain ihan odottamatonta.

1. Rommi oli todella rauhallinen vaikka ympärillä oli paljon populaa, häslinkiä, lapsia, koira ja hyviä ruuantuoksuja. Pari kertaa käytiin koiraa haistelemassa ja muuten lähinnä Rommi makoili ja katteli ympäriinsä. Se sai myös muilta ihmisiltä kehuja rauhallisuudestaan.

2. Tuntemattomat ihmiset tulivat juttelemaan ja silittelemään eikä Rommi juossut karkuun vaan antoi kiltisti silitellä.

3. Kolme lastakin lähestyi ja niitä haisteltiin ja jopa nuoltiin varovasti. Monta kertaa meni omasta alotteesta lähestymään lapsia.

4. Ei vetänyt mihinkään suuntaan, vaikka koira oli muutaman metrin päässä ja grilli oli lähettyvillä.


Äiti on todella ylpeä! Tämmösiin tilaisuuksiin pitää mennä toistekin porukalla niin meijän pikkumieskin alkais ehkä pikkuhiljaa lämpenemään muillekin kuin omalle porukalle.

(Päivästä ei valitettavasti otettu kuvia, mutta laitetaan piristykseksi pari vanhempaa kuvaa.)

                                                        (Onnistuneet perhepotretit osa 694939)


2 kommenttia:

  1. On ihana tunne kun huomaa koiran alkavan sopeutumaan :)Onnea teille! Mun blogissa on tällä hetkellä arvonta, palkintona arvotaan koirapaketti. Käy tsekkaamassa http://lemmikinomistajanpaivakirja.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista