perjantai 10. toukokuuta 2013

Ekat viikot

Rommin ekat viikot sujui ihan mallikkaasti. Poika oli kovin reipas ja utelias. Osasi pissata jo enimmäkseen paperille (vaikkakin teki myös matolle) ja tykkäsi heti leluista ja puruluista. Ostettiin Rommille kehikko keittiöön, jossa se nukkui aluksi, mutta myöhemmin koettiin että saadaan kaikki nukuttua paremmin, jos Rommi on makkarissa meijän kanssa. Kehikko oli hieman heiveröinen ja se lähtikin vaihtoon muutaman viikon jälkeen, kun jätkä tuli siitä läpi. Tilalle tuli isompi ja kestävämpi häkki, jolla ei nyt loppupeleissä olekaan ollut ekan käyttöviikon jälkeen kauheasti virkaa.

Aluksi kun se nukkui vielä yöt keittiössä, se herätteli 3-4 aikoihin yöllä, mutta myöhemmin kun sai nukkua makkarin lattialla, nukkui nätisti yönsä. Uni maittaa pojulle hyvin ja ollaankin huomattu, että pojulla on vain kaksi vaihetta, täysiä tai ei ollenkaan. Heti alusta lähtien myös ulkoiltiin usein, jotta toinen ymmärtäisi, että tarpeet tehdään pihalle. Alkuun panta oli ihan tyhmä ja ulina alkoi, kun pelotti tai ei uskaltanut tehdä hätäänsä ulkona. Pissaaminen vielä meni, mutta kuka nyt kylmässä haluaa kakkia, kun sen voi tehdä kotona lämpimässäkin?! 


Tutustuttiin rauhassa kaikkeen uuteen ja toisiimme ja opittiin kaikki joka päivä jotain uutta. On jännittänyt, hermot olleet kireellä ja on ollut onnistumisen hetkiä ja ylpeyttä. Kaikesta siitä alkuhässäkästä selvittiin ja stressikin on vähentynyt huomattavasti, kun huomaa ettei ehkä olekaan ihan tumpelo ton pikkumiehen kanssa. 


6 kommenttia:

 1. Ihana Rommi! :) Ja tosi kiva blogi, liityin lukijaksi. Jos kiinnostaa niin tässä mun blogi:
  http://lemmikinomistajanpaivakirja.blogspot.fi/
  lisäsin blogisi siihen ''Näitä blogeja luen'' :) Uusia postauksia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloo! Juu mä tsekkaan sun blogin heti kun ehdin :) Uusia postauksia tulossa piakkoin.

   Poista
 2. Kuinka monta päivää/viikkoa odotitte jotta ensimmäiset vieraat tulivat katsomaan Rommia? Saan itsekkin sheltin ja kaikki aikovat tulla katsomaan heti ensimmäisenä päivänä sillä en osaa sanoa ei heille :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taisi olla niin, että eka vieras tuli 5 päivän päästä pennun saapumisesta. On hyvä, että pentu saa tutustua rauhassa uuteen kotiinsa ja omiin ihmisiin ennenkuin sinne ryntää muita ihmisiä :) Ei tule liikaa uutta samalla kertaa.

   Poista
 3. P.S. Ihana blogi, ja ihana Rommi <3

  VastaaPoista