keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kirskaanniemi 30.3.2014

Oltiin sovittu meidän oman shelttiporukan kanssa makkaranpaistolenkistä ja sunnuntaina lähettiinkin koko perheen voimin Kirkaanniemelle muiden shelttiystävien kanssa. Porukkaa oli mukavasti mukana, 7 koiraa ja 11 omistajaa. Ilma oli mitä mahtavin, vaikka luvattiin pilvistä ja viileämpää säätä. 


    Meidän porukkaa


    Iiro ja Rommi

Metsään oli eksynyt jonkinverran myös muuta porukkaa viettämään ihanan lämmintä iltapäivää, joten isommat nuotiopaikat olivat varattuja. Onneksi lähistöltä löytyi myös pienempi paikka, jossa olikin hyvä paikka antaa myös koirien juosta ilman, että olisivat muiden tiellä. Makkarat laitettiin tulille ja ai että kun maistui hyvälle! En edes muista koska olisin viimeksi paistanut makkaraa nuotion ääressä.


    kuva: Kaaponkujalla-blogin Janne


    Pörri ja Rommi

Rommi nautti juoksentelusta ja riehumisesta täydellä teholla ja tietysti makkarakin maistui. Kaikki tulivat kivasti toimeen ja oli kaikinpuolin oikein mukavat pari tuntia. Tämmöiset reissut on kivoja, kun voi vapaasti puhua niin paljon koirista kuin huvittaa ja ympäriltä löytyy ihmisiä joita oikeasti kiinnostaa ne asiat. Onneksi suunnitteilla on lisääkin erilaisia reissuja.

    Halla ja Rommi

    Lili ja Rommi


Taina ja tuhokaksikko Rommi ja Halla


ps. Rommista sai myös todella ihanan kuvan, josta tulikin sitten uusi banneri. Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti