perjantai 2. elokuuta 2013

Lempimuona

Pakastin alkoi näyttää jo tyhjältä, joten päätettiin tilata vähän ruokaa Lempimuonasta. Huippua, kun saa kotiovelle asti ruuat ja kotiinkuljetus on ilmainen jos tilaa yli 30 eurolla. Kaikki mitä tilattiin tuli eli kaikki oli ok. Ensimmäistä kertaa tilattiin tuolta ja ollaan kyllä todella tyytyväisiä. Paremmin pääsee tutustumaan paikkaan osoitteessa http://www.lempimuona.com/. Rommi oli ihan onnessaan paketista ja selvästi ymmärsi, että siellä on hänelle jotain. 



Paketista paljastui yhteensä 6,3kg ruokaa pikkuriiviölle ja sillä pärjätäänkin varmasti loppuvuoden ajan, koska Rommi syö muutakin kuin raakaruokaa. No mitäs kaikkea sieltä paketista löytyikään?

- Kasvissose
- Naudan jauheliha
- Sika-nauta jauheliha
- Lihakasvisrisotto
- Liha-riisiateria
- Broilerin sisäelinseos
- Poron luuton jauheliha
- Kalkkuna-ateria
- Lohi-ateria
- Nauta-ateria
- Hanhen jauheliha
- Lampaan jauheliha

+ 2 kpl snacks beef sticksejä (lohi ja lammas)






Pilkottiin heti muutama pötkö palasiksi ja loput jätettiin vielä kokonaisiksi pakkaseen. Ensimmäisenä testattiin Rommille ihan uutta juttua, lohta. Lohi ei uponnut. Ei edes maistanut. Haju oli kyllä omastakin mielestä aika järkyttävä ja Rommi on tottunut syömään keitettyä kalaa, joka ei tuoksu noin voimakkaalle. Tänään maisteltiinkin naudan jauhelihaa ja se meni hyvin kaupaksi. Jee! Pikkuhiljaa totutellaan uusiin makuihin (poro, kalkkuna, hanhi ja lammas), toivottavasti uppoaa tuohon pikkujätkään. Vielä pitäisi joku päivä tilata Kennelrehusta maksalaatikkoa, kun se on Rommin lempiruokaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti