maanantai 30. joulukuuta 2013

Synttärit

Apua, kun tämä kuukausi on mennyt nopeasti. Bloginkin olen kerennyt jo "unohtamaan", kun on ollut kaikkea hässäkkää. Nyt kuitenkin tulee muutamassa osassa juttua joulukuun tekemisistä. Ensimmäisenä tietysti tärkein eli Rommin syntymäpäivät!Rommi täytti siis vuoden 3.12. Vuosi on mennyt kauhean nopeasti ja pienestä pörröisestä pojasta on tullut iso mies :) Synttäreiden kunniaksi ostettiin muutama lahja, tehtiin juhlaillallinen Rommille sekä Rommi pääsi puistoonkin leikkimään ihanan Hallan kanssa. Hallalta saatiin vielä lahjojakin ja voi, kun ne oli kivoja!

Puistossa meno oli villiä eikä kamera meinannut pysyä menossa mukana. Pari kivaa kuvaa onnistuin kuitenkin ottamaan. Hallasta on tullut Rommin yksi mahtavista koirakavereista, jonka kanssa voi päättömästi juosta ja riehua. Hallan lisäksi puistossa oli muitakin ja esimerkiksi tuo mäyräkoira oli Rommin mieleen. Taisi poika vähän rakastua pieneen tyttöön, mutta alkujännityksen jälkeen taisi tulla pakit, kun pieni laittoi Rommin ruotuun.
Kotona Rommi saikin synttäriaterian ja lahjat. Hallalta Rommi sai ihanan karvaisen lelun ja pussin kananameja. Hyvin on molemmat kelvanneet ja lelukin on vielä ehjä (*koputtaa puuta*). Ruuaksi oli maksalaatikkoa (koirille tarkotettua), nameja ja makkaranpalasia.
Semmoset synttärit tällä kertaa :) Saas nähdä mitä ensi vuodeksi keksitään.
Seuraavassa osassa käydään läpi joulukuvia ja kerrotaan miten kivasti meni Rommin ensimmäinen joulu meidän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti